facebook tracking

Exceptionella talanger inom IT

Vill du bli en "Cambian" och var med att utveckla framtidens e-hälsa?

Apply here!

Vi söker supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård! Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa innan år 2025. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit och vi vill ha med dig på vår resa! 

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Vi är medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården. Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. 

Genom vårt Cambio Young Professionals Program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan samhällsnytta och modern spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete. Programmet är skapat för dig som nyligen tagit examen och som sporras av utmaningar, du gillar att arbeta med problemlösning på olika nivåer i nära samarbete med kollegor och kunder.

Programinnehåll 

Föreläsningar om Cambio som företag, utbildningar i de grundläggande modulerna inom COSMIC som produkt, individuell uppgift, seminarier och workshop i kravhantering/UX och mjukvaruutveckling (gäller för rollen utvecklare) samt en resa till Sri Lanka för att möta våra kollegor i Colombo och mycket mer.

Vi söker  

Oerfarna men väldigt drivna ingenjörer, systemvetare, medicinska informatiker, kognitionsvetare eller motsvarande som är intresserade av en framtid hos oss inom sina respektive specialistområden.

 

Roller 

Developers,  Business Consultants, Application Managers , Quality Engineer, Business Analysts och UX designer.

Developers, Application Managers och  Quality Engineers, placeringsort Linköping

Språkkunskaper 

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tillträde

2019-09-02, programmet löper under 4 månader.

Utbildning

Civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetenskap, systemvetenskap och medicinsk informatik.

Utland 

Förlagd utbildning på Sri Lanka under ca 2-3 veckor.

Placeringsort

Linköping eller Stockholm

Teamtailor

Career site by Teamtailor