facebook tracking

Young Professionals Program

Exceptionella talanger inom IT

Vi söker supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård! Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit. Vill du vara med?

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Vi är medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården. Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en ”Cambian”!

Genom vårt Cambio Young Professionals Program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan samhällsnytta och ny spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete. Programmet är skapat för dig som nyligen tagit examen och som sporras av utmaningar, du gillar att arbeta med problemlösning på olika nivåer i nära samarbete med kollegor och kunder.

Programinnehåll  Föreläsningar om Cambio som företag, utbildningar i de grundläggande modulerna inom COSMIC som produkt, individuell uppgift, seminarier och workshop i kravhantering/UX och mjukvaruutveckling (gäller för rollen utvecklare) samt en resa till Sri Lanka för att möta våra kollegor i Colombo och mycket mer…

Vi söker  Oerfarna men väldigt drivna ingenjörer, systemvetare, medicinska informatiker, kognitionsvetare eller motsvarande som är intresserade av en framtid hos oss inom sina respektive specialistområden.

Roller  Developers, Business Consultants, Application Managers, Quality Engineer, Business Analysts och UX designer.

Developers, Application Managers och Quality Engineers, placeringsort Linköping

Språkkunskaper  Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Utbildning  Civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetenskap, systemvetenskap och medicinsk informatik.

Utland  Förlagd utbildning på Sri Lanka under ca 2 veckor.

Placeringsort  Linköping/Stockholm

Ansökan  Programmet för 2019 är tillsatt. Ansökan till programmet 2020 öppnas under våren 2020

Programmet löper under 4 månader.

618763
Teamtailor

Career site by Teamtailor